Anlægsgartner Køge med erfaring i træfældning m.m.

Søger du en kvalitetsbevidst anlægsgartner i Køge eller på Sjælland? Hos Mapaw Anlægsgartneri lægger vi vægt på førsteklasses service og tilpasser vores ydelser til dine specifikke ønsker – lige fra vedligehold til træfældning.

Få et uforpligtende tilbud

Din anlægsgartner i Køge & hele Sjælland

Har du brug for en dygtig og pålidelig anlægsgartner i Køge? Mapaw er en mindre virksomhed, hvor kvalitet og kundepleje er i højsædet. Vi tilpasser vores løsninger til hver enkel kundes unikke behov, fra specialopgaver i anlægsgartneri til grundig vedligeholdelse af udendørs arealer eller træfældning i Køge og omegn. Ring til os på 70 20 33 88, hvis du ønsker et godt tilbud på din opgave.

Vedligehold grønne områder med en gartner i Køge

Stol på Mapaw for omfattende pleje af dine grønne områder. Vi har årelang erfaring indenfor anlægsgartneri, og vores ydelser omfatter:

  • Omfattende vedligeholdelse af grønne områder
  • Professionel pleje af græsplæner
  • Skræddersyede gødningsplaner
  • Ekspert rådgivning
  • Nøjagtig beskæring og hækklipning
  • Sikker træfældning
  • Effektiv skadeservice og ukrudtsbekæmpelse
  • og meget mere

Ser du ikke den opgave på listen som opfylder dit behov, kan du altid kontakte os. Så tager vi en samtale om hvad vi så kan tilbyde dig. Vi er også eksperter i træfældning af store som små områder samt komplicerede placeringer.

Ring til os: 70 20 33 88

 

Vi udfører med glæde din opgave

Vi betjener både private og erhvervskunder året rundt. Vores arbejde tilpasses efter årstiden, og om vinteren tilbyder vi professionel snerydning og saltning af områder som fortove, gangstier og parkeringspladser. Vi er dedikerede til at sikre, at folk kan bevæge sig sikkert omkring, selv i de kolde måneder. Kontakt os som din anlægsgartner Køge til store som små opgaver.

Kontakt os nedenfor for at modtage et uforpligtende tilbud fra din pålidelige anlægsgartner.  Du er også velkommen til at ringe på 70 20 33 88. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

 

Anlægsgartner Køge til grønne områder Gartner i Køge med erfaring

Kontakt
Skriv til os

Ring til os