Fundamenter & kloakarbejde Ringsted og Sjælland

Professionel støbning af fundamenter og kloakarbejde i Ringsted og omegn. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Støbning af fundament og kloakarbejde

Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse tilbyder kloakarbejde, kloakreparation, kloakering og rørlægning. Vi kører med kloakarbejde i Ringsted og på hele Sjælland.

Uddannede rørlæggere

Kloakarbejde i Ringsted og omegn bliver udført af uddannede rørlæggere og godkendt af vores samarbejdspartner, som er autoriseret kloakmester, så når du vælger os, kan du være sikker på at få korrekt udført kvalitetsarbejde. Vi har stor erfaring og dygtige medarbejdere, der er klar til at tage fat på alle opgaver inden for rørlægningsopgaver og kloakarbejde Ringsted og omegn.

Professionelt og sikkert kloakarbejde i Ringsted

Vælg Mapaw, hvis du ønsker en professionel rørlægger eller kloakmester på Sjælland.

For at fremtidssikre grundvandet og tage vare på naturen er det vigtigt, at alle forholdsregler tages, og at arbejdet udføres af autoriserede folk. Vi sørger for at indfri gældende krav og regler, og derfor kan vi forsikre vores kunder om, at vores arbejde udføres sikkert, effektivt og sundhedsmæssigt korrekt.

Støbning af fundament Ringsted

Når der skal bygges et nyt hus, skal der også ofte støbes et fundament, som har stor betydning for bygningens bevaring og kvalitet. Fundamentet skal først og fremmest være stabilt og kunne holde bygningens bærende vægge og sikre, at huset ikke får skader. Derudover skal fundamentet sikre, at kulden holdes ude, så fugt ikke trænger op i huset og forårsager dårligt indeklima i bygningen som for eksempel skimmel og fugtskader.

Professionelt støbearbejde

Mapaw udfører fundamenter til huse i Ringsted og omegn og bruger faguddannede medarbejdere til opgaverne. I forbindelse med bygning af fundamentet i bunden af huset, er det vigtigt at planlægge kloakeringen, da den ofte skal føres gennem fundamentet. Der skal derfor tages højde for både rør og afløb til afløbsinstallationen. Vi har stor erfaring med at udføre fundamenter og har derfor indsigt i alle de relevante processer.

Høj standard med uddannede fagfolk

Et solidt fundament i høj kvalitet er vigtigt for at undgå skæve gulve og revner i muren, eller at huset styrter sammen. Hos Mapaw udfører vi støbningen med høj præcision og grundighed, så du får et holdbart og tilfredsstillende resultat.

Hos Mapaw har vi fokus på god kvalitet, og som uddannede håndværkere har vi den nødvendige faglige indsigt til at udføre støbearbejdet korrekt. Vores priser ligger midt i markedet, og du får klar kommunikation og professionelt udført håndværk, der overholder alle reglementer.

Kvalitet og god service – få professionelle fagfolk til opgaven

Mapaw er en lille og solid virksomhed med øje for kvalitet og service, så du kan forvente at få opgaven udført professionelt og altid i høj kvalitet.

Kloakarbejde Ringsted og Sjælland

Skal du have støbt et nyt fundament til huset, eller har du spørgsmål til opgaven? Så kontakt os på telefon 70 20 33 88. Vi udfører støbning af fundament i Ringsted, Roskilde, Hvidovre, Køge, Næstved og omegn.

Vi tilbyder også

Som rørlægger på Sjælland står vi for eksempel for udskiftning eller lægning af rør og omfangsdræn. Ved vand i kælderen kan vi lægge et dræn omkring huset for at sikre inventar og miljø.

Vi installerer også faskiner, som er fordelagtige i haver eller i grønne områder. Faskinen bidrager med at vedligeholde kloakkerne og letter presset på kloaksystemet. Vi sørger for, at faskinen bliver lagt korrekt ned og tester, at den fungerer.

Kontakt for kloakarbejde i Ringsted og omegn

Vi modtager gerne en opringning fra dig og svarer på eventuelle spørgsmål. Skulle der være behov for det, giver vi gerne uddybende information om den service, du har brug for at få udført. Vi giver gerne en pris, som du kan forholde dig til, og den er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt os på telefon 70 20 33 88 eller udfyld kontaktformularen. Herefter vil Martin eller Paw svare på dine spørgsmål og vejlede i forhold til den forespørgsel, du har. Venlig hilsen Mapaw – din professionelle rørlægger.

Kontakt
Skriv til os

Ring til os