Belægning & fliser

Erfaren og pålidelig anlægsgartner til flise- og belægningsarbejde. Skræddersyet løsninger ud fra jeres ønsker og behov. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Belægning & fliser

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse udfører vi alle former for flise- og belægningsarbejde.

Vi påtager os gerne både små og store opgaver og vi udfører alt indenfor anlæg, hvad enten det drejer sig om omlægning eller nyanlæg af den private have, eller parkanlæg, en gårdhave eller noget helt fjerde. Vi skræddersyer unikke løsninger, for hvert enkelt projekt, udfra den givne økonomiske ramme.

Der er ofte mange beslutninger involveret i at få anlagt en ny have eller et parkanlæg. Derfor gør vi meget ud af at guide og vejlede dig gennem hele processen. Det gør vi, uanset hvor langt du er med dit projekt. Starter du helt forfra, kan vi hjælpe dig gennem hele processen, med alt hvad det indebærer af overvejelser i forhold til udtryk, omfang og materialevalg. Er du allerede i gang elle,r er du gået i stå, så kan vi hjælpe dig med det videre forløb.

Vi deltager gerne aktivt i beslutningsprocesserne, både som rådgiver samt konsulent, for at vi sammen kan finde den løsning, som passer bedst til dit projekt.

Betonfliser

Har du bygget nyt hus og skal have lagt beton fliser? Har du en indkørsel som trænger til at blive lavet om? Skal terrassen være større?

I alle tilfælde, kan det være en god ide med nye betonfliser. Der er sket meget, indenfor udviklingen af betonfliser gennem de senere år.  Udvalget af betonfliser er derfor større end nogensinde før – og det samme er mulighederne. Både i forhold til de enkelte flisers udseende, men også i forhold til den egentlige belægning.

Hos Mapaw har vi stor erfaring i større og mindre fliselægningsopgaver og belægningsarbejde. Vi tilbyder mange forskellige fliser, og kan anlægge mange forskellige mønstre.

Vi bruger kun trekantsmærkede sten, så du som kunde kan være sikker på den bedste kvalitet. Ønsker du vi skal lægge din næste belægning eller har du spørgsmål, så kontakt os.

Vi yder ikke kun konkurrence dygtige priser, men også en god kvalitet og service.

Ny belægning? – granit og fliser I sandstone

Har du behov for en ny belægning, og ønsker du en mere eksklusiv løsning, er der flere sten at vælge imellem.

Der er bla. Granitfliser i forskellige størrelser og til mange formål. Har du forelsket dig i en chaussesten eller brosten, kan dette varmt anbefales.

Der er mange muligheder med granit, for eksempel chaussesten i buer eller brosten i forskellige mønstre, det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har desuden en type sten, der hedder Sandstone, som vinder mere og mere ind på det danske marked. Mulighederne er mange

Vi har et tæt samarbejde med en havearkitekt som laver vores havetegninger og arbejder meget med sandsten. Ønsker du en anderledes belægning, men stadigvæk en flot og brugbar løsning er dette det helt rigtige valg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Skriv til os

Ring til os