Støttemur & trapper

Professionel anlæggelse af støttemur og trapper i Ringsted og omegn. Du garanteret en erfaren og pålidelig anlægsgartner, når du vælger Mapaw til udførelsen af opgaven. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Støttemur

Har du også niveauforskelle i haven kan det være en stor charme at udnytte dette og lave støttemure eller højbede. Vi har herunder beskrevet nogle forskellige mure med forskellige typer sten, så du kan se hvad der passer ind i jeres stil og drømme.

Kontakt os hos Mapaw for nærmere oplysninger og om hvilke støttemure der kan lade sig gøre til netop jeres projekt.

Kampestensmur

Skal du have lavet en støttemur kan den udføres i kampesten og dette er en af de mest naturlige støttemure man kan bygge. Med kampesten kommer den til at se gammel og rustik ud med det samme og passer til mange typer belægning.

Brostensmur

Ønsker du en støttemur i granit er brosten et godt produkt. Den har et flot udseende, men ser samtidig rustik ud pga. fuger mellem brostenene og de kan fås i flere forskellige farver.

Betonmur

Der findes mange forskellige slags betonsten til støttemure og nogen er bedre end andre til netop støttemure. Vi har flere forskellige typer sten at vælge imellem, men de har også hvert deres udtryk som helhed og det kommer an på hvilken sten du som kunde bedst kan lide.

Kontakt os hvis du mangler rådgivning til din næste støttemur og et uforpligtende tilbud.

Trapper I beton eller granit

Mangler du en ny trappe kan den bla. Udføres i beton i mange forskellige former og typer sten, det er kun fantasien der sætter grænser.

Trapper I granit

Ønsker du en trappe ud over det sædvanlige kan den eksempelvis udføres i granit eller en mere eksklusiv sandstone flise. Der er mange forskellige former vi kan udføre din næste trappe i.

Kontakt os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Skriv til os

Ring til os