Priser på anlægsgartner

Få et uforpligtende tilbud

Anlægsgartner på Sjælland – fair priser

Som din anlægsgartner i Nordsjælland kan vi hos Mapaw både stå for vedligeholdelse af udendørsområder og for nyanlæg af haver og grønne arealer. Vi laver opgaver for både private, for virksomheder og for bolig- og grundejerforeninger.

Hvis du er på udkig efter en dygtig gartner til en fair pris, er Mapaw den rigtige partner. Vi lægger vægt på grundighed og professionalisme – uanset om der er tale om jævnlig haveservice, månedlig pleje af grønne områder eller en årlig træfældning.

Anlægsgartner med grønne fingre og gode priser

Ønsker du omlægning eller nyanlæg af have eller grønne områder, varetager vi også dette. Vi udfører både små og store opgaver inden for nyanlæg og omlægning af haver, parkanlæg eller andre grønne områder.

Enhver løsning bliver skræddersyet til gavn for din økonomi og projektets formål – fordi ikke to opgaver er ens. Vælg Mapaw, hvis du ønsker en anlægsgartner til priser, som ikke slår bunden ud af dit budget, og som udfører et grundigt og professionelt arbejde.

Kontakt din anlægspartner for priser og rådgivning

Der er mange beslutninger at træffe, hvis dit projekt kræver nyanlæg. Vi deltager aktivt i beslutningsprocessen som både rådgiver, konsulent og entreprenør. På den måde finder vi sammen den bedste løsning – både i forhold til dine ønsker, og i forhold til sikring af korrekt og professionel udførelse af opgaven.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud fra din anlægsgartner? Få priser på opgaver hos din anlægsgartner i Nordsjælland ved at kontakte os på 70 20 33 88 eller via vores kontaktformular.

Hvis du har spørgsmål til vores anlægsopgaver, anlægsgartner priser, alt fra brolægning, haveservice, træfældning, anlæg, pleje af grønne områder, opsætning af hegn eller noget andet, besvarer vi naturligvis også gerne disse.

Kontakt
Skriv til os

Ring til os