Snerydning Ringsted, Køge og omegn

Oplev hurtig, effektiv og pålidelig snerydning i Ringsted, Køge og omegn. Kontakt os uforpligtende i dag for et godt tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

 

Pålidelig snerydning i Ringsted, Køge og omegn

Slip for besværet med at skovle sne på din matrikel – lad Mapaw stå for fjernelse af sne og saltning. Vi rykker ud til snerydning i Ringsted og Køge.

Det kan være en dyr fornøjelse i form af erstatningskrav, hvis en forbipasserende kommer til skade på dine arealer. Kom ulykken i forkøbet med professionel glatførebekæmpelse.

Love og regler om fjernelse af sne

Politivedtægten kræver, at der foretages rydning af fortov og andre offentligt tilgængelige steder på matriklen.

Hvis der ikke er ryddet sne og saltet på dit fortov, og en person falder og kommer til skade, kan den pågældende person efterfølgende sagsøge dig eller din grundejerforening.

Veje og stier skal være ryddet inden klokken 7 på hverdage og klokken 8 på søn- og helligdage.

Ring til os: 70 20 33 88

 

Professionel glatførebekæmpelse og snerydning Ringsted og omegn

Anlægsgartnerfirmaet Mapaw overholder de gældende love og regler for at sikre, at hverken du, din familie eller nogen andre falder på grund af manglende fjernelse af sne og saltning på din matrikel.

I vintersæsonen holder vi os løbende orienteret på DMI´s hjemmeside omkring vind og vejrsituationen, og vi har altid en medarbejder på standby til natarbejde med snerydning på Sjælland.

Undtagelser: Der ryddes dog ikke i en igangværende snestorm, som DMI har varslet. Vi påbegynder dog snerydningen igen, så snart den er afblæst. Det skyldes, at fjernelse af sne under snestorm er forgæves, da der hurtigt ligger 10-30 cm sne efterfølgende.

Kontakt
Skriv til os

Ring til os