Brolægning Roskilde

Få udført professionel brolægning i Roskilde og omegn hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse. Vi kører på hele Sjælland! Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på din næste brolægning.

Få et uforpligtende tilbud

Brolægger i Roskilde & resten af Sjælland

Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse tilbyder brolægning i Roskilde og på hele Sjælland. Vi kan lave alt indenfor brolægning og fliser til støttemure og trapper. Hvad end du henvender dig som privatperson, grundejerforening, virksomhed eller offentlig instans, kan vi udarbejde et tilbud til dig. Hos os har du altid mulighed for at få et gratis uforpligtende tilbud på din næste brolægning i Roskilde eller omegn.

Ring til os på tlf. +45 70 20 33 88 eller udfyld vores kontaktformular nederst på siden.

Kvalitetsbevidst brolægning

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse i Roskilde er vi stolte af vores ekspertise indenfor brolægning og derfor tilbyder vi dig også op til fem års garanti på vores udførte arbejde. Hør mere om vores garanti når du kontakter os. Vær opmærksom på at fem års garanti er betinget af en AB92.

Siden 2007 har vi leveret kvalitetsarbejde til tilfredse kunder i hele Roskilde og omegn, og vores brede liste af services afspejler også dette.

Vi er eksperter i blandt andet:

  • Lægning af fliser
  • Udførelse af støttemure
  • Flisebelægning
  • Belægning af nye indkørsler
  • Renovering af eksisterende belægninger

Ser du ikke dit ønskede projekt på listen må du endelig ikke tøve med at kontakte os alligevel. Sammen finder vi den rigtige løsning til dig.

Ring til os: 70 20 33 88

Brolægning til alle dine behov

Der er meget at tage højde for når man kaster sig ud i sådan et brolægningsprojekt – Det ved vi godt her hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse. Derfor tilbyder vi dig også rådgivning hele vejen igennem dit forløb, uanset hvor i Roskilde du befinder dig. For at opfylde alle vores kunders behov og ønsker tilbyder vi derfor også et hav af forskellige materialer og muligheder.

Roskilde og hele Sjælland

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse er vi altid parate til at hjælpe med alle typer brolægningsopgaver overalt på Sjælland.

Vi tilbyder

Står din by ikke på listen? Du kan altid kontakte os direkte på telefon, for at høre om vi kører ud til dig.

Kontakt din brolægger i Roskilde

Har du brug for hjælp til brolægning eller professionel rådgivning? Så kontakt Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse – vi holder til i Ringsted og kan derfor hurtigt være hos dig i Roskilde og omegn. Du kan kontakte os direkte på tlf. +45 70 20 33 88 eller udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Vi er klar til at hjælpe dig med din brolægningsopgave.

Kontakt
Skriv til os

Ring til os