Træfældning i Næstved 

Professionelle træfældning og beskæring i Næstved og Sjælland – Vi håndterer enhver opgave, stor som lille, med ekspertise inden for træpleje, og står klar til at hjælpe, når du har brug for det.

Få et uforpligtende tilbud

Træfældning og beskæring i Næstved

Der er mange årsager til, at træpleje, såsom træfældning, kan være nødvendig. Det kan være, at træet er blevet for stort og skygger for solen i haven, eller at det udvikler sig på en måde, der kan udgøre en sikkerhedsrisiko for dig og andre. Uanset tilfældet er Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse klar til at hjælpe dig med træfældning i hele Næstved og omegn – vi er nemlig faglærte arborister og anlægsgartnere, der forstår at udføre et godt stykke håndværk – særligt ved træfældning.

Med over 15 års erfaring i træfældning og beskæring tilbyder vi hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse professionel hjælp til træpleje til både private og erhverv i hele Næstved og omegn. Vores kombinerede ekspertise som anlægsgartnere og arborister sikrer en service med fokus på faglighed og kvalitet – hvilket er din garanti for gennemført håndværk.

Vi hjælper med alle typer træopgaver

Som dine anlægsgartnere i Næstved hjælper vi dig med alting inden for træpleje, fra beskæring af træer til risikovurdering og meget mere. Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse er vores ambition altid at levere totale løsninger til pleje af dine grønne områder.

  • Træfældning
  • Beskæring af træer 
  • Hækklipning 
  • Risikovurdering af træer 
  • Stubfræsning

Bor du i Næstved og har brug for hjælp til træfældning eller andre anlægsopgaver?
Kontakt os direkte på tlf. 70 20 33 88 eller kontakt os direkte på mail post@mapaw.dk – så sammensætter vi et uforpligtende tilbud til dig.

Træfældning

Har du et træ, der har vokset sig for stort og skal fjernes helt? Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse hjælper vi med alt fra nedlæggelse til opdeling i mindre stykker og bortskaffelse af træet, uanset hvor i Næstved kommune du befinder dig.

Beskæring af træer i Næstved

Beskæring af træer kan være nødvendig både for sikkerhedens skyld, når træer udgør en risiko for forbipasserende, og som en del af almindelig vedligeholdelse. Uanset opgavens natur står vi klar med det rette professionelle udstyr og mere end 15 års erfaring til at håndtere beskæring af dine træer i Næstved.

Risikovurdering af træer

Har du et træ, der er råddent eller som har taget skade under en storm? Når træer står på din grund, er du som ejer ansvarlig for, at træerne ikke udgør en fare for mennesker eller bygninger. Mistænker du derfor et træ for at være usikkert, er det altid en god idé at få udført en faglig risikovurdering af dit træ. Hvis træet vurderes som en betydelig risiko, kan vi også hjælpe med træfældning. Vi hjælper alle i Næstved og omegn med en grundig risikovurdering af træer.

Stub- og rodfræsning

Efter en udført træfældning hos dig i Næstved, er der som oftest en stub tilbage i jorden. Disse kan være irriterende, hvis man planlægger at plante et nyt træ, anlægge et bed eller noget helt tredje. Derfor tilbyder også stub- og rodfræsninger uanset adresse i Næstved.

Kontakt
Skriv til os

Ring til os